Wat kunnen wij voor jou doen?

SAMEN KINDEREN BESCHERMEN EN UIT DE PROBLEMEN HELPEN, DAT IS WAT WIJ DOEN!

Je bent jong en je wordt (seksueel) uitgebuit of misbruikt. Of je bent bang dat iemand van plan is dat met jou te gaan doen. Maar je durft dat niet bij de politie te melden. En je wilt wel dat het stopt! Neem dan nu contact op met CPRC. Wij komen in actie zonder dat iemand erachter komt, jij blijft anoniem. Ook kunnen wij jou helpen met opvang als je dat wilt.   

Je maakt je als zorgprofessional of hulpverlener zorgen over een (kwetsbare) jongere die mogelijk slachtoffer is of dreigt te worden van (seksuele) uitbuiting of misbruik. En je wilt dat hier iets aan wordt gedaan. Maar naar de politie stappen is (nog) geen optie voor jou. Neem dan nu contact op met CPRC. Wij helpen en garanderen, indien gewenst, jouw anonimiteit en/of die van jouw organisatie. Samen kinderen beschermen en uit de problemen helpen, dat is wat wij doen! 

Maak je je zorgen om je kind? Of gaat het om een vriend of vriendin? Of je denkt dat je getuige bent (geweest)? Als je vermoedt dat een kind (seksueel) wordt uitgebuit of misbruikt en je stapt liever niet (meteen) naar de politie, neem dan nu contact op met CPRC.  Samen kinderen beschermen en uit de problemen helpen, dat is wat wij doen!   

Vermoed jij dat je getuige bent (geweest) van kinderprostitutie, kindersekstoerisme of het produceren of verhandelen van kinderpornografie? In Nederland of in het buitenland? Of online of via social media? Neem dan nu contact op met CPRC. Wij onderzoeken de zaak, samen met onze lokale partners, waar ook ter wereld. En bij bevestiging van de vermoedens van criminele activiteiten schakelen wij de politie in om de daders te stoppen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de slachtoffers worden bevrijd en opgevangen. Samen kinderen beschermen en uit de problemen helpen, dat is wat wij doen!